Feriehuse

Feriehuse på 60 kvm., med egen have og plads til 8-9 personer. Feriehusene er roligt beliggende og alligevel centralt placeret inde på selve campingpladsen. Husene er indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til haven og terrassen. Fra køkkenet er der adgang til mellemgang med fordeling til badeværelse, værelse med køjeseng og værelse med dobbeltseng. Stuen er indrettet med spisebord, sofaarrangement og fjernsyn. Badeværelset er med toilet, håndvask og brus. I køkkenet er der kaffemaskine, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, komfur med ovn, mikrobølgeovn, “køkkengrej” og service til 9 personer.

I køjesengsværelset er der 2 sovepladser, og i dobbeltsengsværelset er der 2 sovepladser. Endvidere er der et lille anneks med 2 x 2 sovepladser i “Dobbeltkøjeseng”. Herudover er der mulighed for, at der i stuen kan sove 1 person (sofa / ikke optimalt). Der er dyner og puder til 8 personer. – Ophold for 8 personer er inkluderet i prisen.

Feriehusene er opført i 1960, men er løbende vedligeholdt og istandsat, så de fremstår i nogenlunde pæn stand (med enkelte variationer fra hus til hus). Feriehusene er en rigtig god “base” for en ferie med de fordele, der er ved at være på en campingplads, og samtidig med muligheden for at bo i feriehus med de fordele, der følger med dét. Husene er ligeledes velegnede til 2 generationer eller 2 familier på ferie sammen. BEMÆRK – Badeværelset i Feriehus D er af ældre dato (billedet af badeværelse er fra Feriehus B/F).

Bemærk venligst, at alle vore hytter er røgfri. Strøm betales efter måler og afregnes med kr. 3,75,- pr. kwh. OBS: Der er ikke tv-kanaler på fjernsynet, men man kan streame tv gennem egen medbragte chromecast eller ved leje af chromecast i receptionen. Man kan også medbringe CI+ modul, hvis man benytter sit eget Boxer-kort. Ved streaming benyttes internet fra egen mobil data, da vores internetforbindelse ofte er langsomt, da vi ofte er mange på wi-fi samtidig. Vi er tilmeldt hos fibernet, og forventer at blive opkoblet fibernettet i slutningen af 2021. Herefter vil internetforbindelsen på pladsen blive markant bedre, men vi må vente lidt endnu.

Husdyr

I alle udlejningsenheder er det tilladt at medbringe op til 2 små husdyr (max 12 kg). Husdyrets vægt vurderes ud fra racens normalvægt. Pris for hund i hytter er kr. 44,- pr. døgn pr. hund.

Det er kun muligt at medtage større husdyr i nogle af PrærieHytterne. Her henvises til de udvalgte PrærieHytter nr. 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Små husdyr er altså tilladt i alle hytter og huse, men må ikke efterlades i lejemålet, ligesom at møbler og senge ikke må benyttes af husdyr.

Rabat i lavsæson

Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20%, og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

  • Højtider: Bededagene, Himmelfart & Pinse

Vore FerieHuse er FerieHus B, FerieHus D og FerieHus F.

Se placering på pladskort eller se mere via Onlinebooking

Klik her for at se Inventarliste, FerieHuse (åbner pdf)

Klik her for at se Standardlejebetingelser (åbner pdf)

Klik her for at se Betingelser for afbestillingsbeskyttelse (åbner pdf)

Bemærk! Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage, er man ved reservation sikret minimum den hyttetype, man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer, der fremgår af bekræftelsen.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.