Bandittens Madhus

Bandittens madhus på Western Camp er centralt placeret  i Western City, v/ Western Camp´s sceneområde. “Banditten” startede med at lave mad fra Western Camp´s fængsel (deraf navnet Banditten).

Senere fik han så sit eget storkøkken i “Western City,” og har nu gennem mange sæsoner gjort mange glade gæster endnu mere glade. I løbet af sæsonen er det muligt at købe mad i alle højtider og hver eneste dag i skolernes sommerferie.

I højtiderne foregår det med tilmelding, og i skolesommerferien er det uden tilmelding. Alle ugens dage i skolesommerferien står “Banditten” klar med den store buffet eller dagens ret. I kan se menuplanen ved at trykke på linket Bandittens Madhus i menuen  – “Bandittens” varemærke er god mad i rigelige mængder, til rimelige priser… Dermed er grundlaget for en hyggelig aften 100% i orden.

Alle er velkomne til at besøge Western City og nyde Bandittens mad, også selv om man ikke bor på Western Camp.

Pak familien, ungerne, vennerne og det gode humør en dag hvor I er “lækkerdovne”, og få en anden madoplevelse end den pizzamanden kan levere. Og så er der oven i købet livemusik efter maden.