Gæster i Western City/Dagsgæster

Western City er Western Camp´s sceneområde. Det er i dette område, der er adgang til vores butik, saloon og “Banditten”. Det er et åbent område for alle, der har lyst til at kigge forbi og besøge Western City.

Det kan være for at købe friskbagt morgenbrød, spise lidt mad fra “Banditten”, nyde en forfriskning fra Saloonen eller køre en tur rundt med det lille tog. Man er velkommen fra kl. 8 om morgenen til kl. 23 om aftenen, men der er visse begrænsninger for gæster udefra.

Gæster, der ikke bor på pladsen, er velkomne til at hygge sig med den gratis underholdning, der er i Western City. Dog er det ikke tilladt at benytte pladsens faciliteter, og det er ikke muligt at deltage i aktiviteter, der er arrangeret for Western Camp´s overnattende gæster.

Man er altså velkommen til at opholde sig i Western City, men  legepladser, boldbane, hoppepude m.m. må ikke benyttes, og man må ikke deltage i de børneaktiviteter og workshops i linedance, der er arrangeret for campingpladsens gæster. Af hensyn til campingpladsens overnattende gæster er det nødvendigt med disse begrænsninger. Men der er selvfølgelig gratis tilbud i form af  musik og underholdning i Western City. Og det er jo dejligt for et sommerhusområde som Kramnitze og Hummingen, at disse gratis tilbud er til rådighed. Hvis man ønsker hele pakken, må man blive overnattende gæst på Western Camp.

Er man dagsgæst (kr. 20,- / pr. dag) hos en campist, der bor på Western Camp, kan man naturligvis benytte pladsens faciliteter, men man har ikke adgang til at deltage i aktiviteter. Man kan ligesom alle andre nyde godt af den gratis underholdning, der er, og de mange andre muligheder Western City ellers byder på, så som skydebaner, bordfodbold, airhockey, etc.

Det er som udgangspunkt gratis at besøge Western City, men i Kristi Himmelfart betales der et mindre beløb (kr. 50,- / pr. dag) for at nyde underholdningen. Western City skal altid forlades senest kl. 23. Gæster vil herefter blive betragtet som overnattende gæster og vil blive afkrævet betaling som overnattende gæst – Kig ind i receptionen for at få yderligere information, hvis I er i tvivl.

Det er desværre ikke muligt at betale sig fra at deltage i diverse aktiviteter – Med langt over 1000 sommerhuse “i baghaven” ville det være en helt uoverskuelig opgave at håndtere, og der skal da også helt naturligt være visse fordele ved, at man har valgt at være overnattende gæst på Western Camp. Hvis man fejlagtigt har troet, at man kunne benytte alle Western Camp´s faciliteter og deltage i alle aktiviteter gratis, selvom man ikke bor på Western Camp – Så kig ind i receptionen, så skal vi se, om vi kan finde en løsning.  Det kan jo så være, at sommerhusferien i Kramnitze eller Hummingen lykkes alligevel. Ved at betale kr. 88,- pr. dag / pr. person – kr. 616,- / pr. uge / pr. person, er man velkommen til at deltage i alle aktiviteter. Prisen er fastsat efter vor prisliste (campist i telt).

Bemærk, at Western City begrænser sig til det område, som bygningerne naturligt omkranser (området med de mange bord-/bænkesæt), og omfatter således ikke legepladser, bordtennis, facilitetsbygninger, etc.

Medbragte mad og drikkevarer må IKKE medbringes i Western City.