Handicap forhold

Western Camp er relativ handicapvenlig….. men så heller ikke mere.

På Western Camp er handicapbadeværelset/toilettet placeret i servicebygningen ved “Sletten”. Den fungerer som både handicapfacilitet og familiebaderum, og derfor er der ikke nøgle eller lignende til døren. – Den frie dørbredde er 85 cm.

Er man ikke afhængig af at skulle sidde i kørestol hele tiden, så kan man med fordel benytte et af vores familiebaderum i hovedbygningen. – Det virker fint, hvis man er lettere handicappet. Der er dog trin op for at komme ind i familiebaderummet.

Der er få trapper på Western Camp, men der er en, der er går op til Sheriffens kontor, og en anden der går op til butikken. Der er også en rampe op til butikken. Den er dog forholdsvis stejl. – Vi er dog gerne behjælpelige, så det går som regel.

Der er mange steder, hvor der er “trin op”, som ikke er udlignet af rampe eller lignende. Vi har ramper til udlån, hvis I har behov for at låne ramper for at komme op og ned til en hytteterrasse eller lignende. – Spørg endelig… Vi har måske løsningen !

Belægningen på Western Camp er generelt “knust asfalt” på vejene. Det er fint, fast og udmærket at køre på. Pladsen ved sceneområdet er belagt med perlesten, som generelt ligger i et relativt tyndt lag, men kan enkelte steder være tykkere end hvad “godt er”.

Når man foretager reservation på Western Camp, er det vigtigt, at man uddyber, hvordan ens situation er, så man ikke får en plads eller en hytte fjernt fra handicapfaciliteterne. Det er muligt at få både pladser til campering og samtlige hyttetyper nær handicapfaciliteten. Vi har en WesternHytte (nr. 19) og en WesternHytte-Plus+ (nr. 5), der har lidt bredere hoveddør end de andre. – Her er den frie bredde 80 cm. frem for 70 cm i de øvrige hytter. Dørene inde i hytterne er smalle.

Storhusene på Western Camp er til trods for deres alder velegnede til handicappede. De er i tidernes morgen opført til syge og handicappede. Der er god plads de fleste steder, og der er bredere døre end normalt. Mellem blokkene er der flisebelagt. Fliserne ligger måske lidt ujævnt, men det er rimeligt handicapvenligt køreunderlag.

Har du som handicappet yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.