Hunde

Hunde er meget velkomne på Western Camp, – blot hunden har husket sin ejer. Der er få regler, og så skulle det også fungere. Hunden skal naturligvis være i snor hele tiden.

Husk hundeposer hver gang hunden luftes, og hunden skal luftes uden for pladsen. Vi anbefaler altid, at det er en voksen, der lufter hunden. – Det er selvfølgelig hyggeligt, at børnene har lyst til at lufte lille Fido, men hvis det sker, at Fido afleverer en “Mine”, så er det ikke altid, at børn synes, det er lige smart at samle den “Varme klump” op.

Såfremt man har mere end 2 hunde med på camping, betales der kun for 2 hunde… Der betales altså maksimalt for 2 hunde, uanset antallet af hunde man har med.

Husdyr i Hytter og Huse

I alle udlejningsenheder er det tilladt at medbringe op til 2 små husdyr (max 12 kg).
Husdyrets vægt vurderes ud fra racens normalvægt.

Pris for hund i hytter er kr. 44,- pr. døgn pr. hund.

Det er kun muligt at medtage større husdyr i nogle af PrærieHytterne. Her henvises til de udvalgte PrærieHytter: nr. 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Små husdyr er altså tilladt i alle hytter og huse, men må ikke efterlades i lejemålet, ligesom møbler og senge ikke må benyttes af husdyr.

BEMÆRK VENLIGST – Der kan forekomme skyderi, som kan være generende for hunde.

OBS!! Bemærk venligst at i Kr. Himmelfart er der særlige regler for hunde:

Hunde er ikke velkomne i Himmelfart, men det er muligt at have sin hund med. Der er dog forbud mod at have hund med i “Western City” i denne højtid, da vi her ofte har en blanding af børn, musik, heste og folk med revolvere. Det er derfor ikke tilladt med hunde i “Western City” i denne højtid – Desværre !!!