Hytteferie på en campingplads er de perfekte rammer for en vellykket familieferie. På Western Camp har vi 3 forskellige slags campinghytter: PrærieHytter, WesternHytter & WesternHytte-Plus+.

  • PrærieHytterne er vores mindste hytte, og er det som mange opfatter som en “Traditionel hytte”. En lille hyggelig og velfungerende hytte i ét rum.
  • WesternHytter er større og indrettet med flere rum og hems. WesternHytterne er desuden noget mere veludstyrede end PrærieHytterne.
  • WesternHytte-Plus+ er de største hytter, indrettet og udstyret som WesternHytterne, men med en lille tilbygning med stue og toilet.

Udover de 38 hytter har Western Camp 3 Feriehuse og 3 “Storhuse”. I alt lidt mere end 350 sovepladser “under tag”.
Hytter og Feriehuse kan bookes her. – “Storhuse” kan ikke bookes online. – Ring venligst 54 94 61 00, hvis I ønsker at reservere et “Storhus”.

Herudover er der selvfølgelig pladser til campering, så der er rigtig mange muligheder… Også for de store grupper.
Ring og hør nærmere om alle de forskellige muligheder for netop jeres arrangement.

Hunde er tilladt i følgende hytter og huse: PrærieHytte 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31 samt Storhusene A, C og E.
Herudover er det muligt at tage små hunde (ikke hvalpe) på under 10 kg. med i følgende hytter: WesternHytte 6, 17 og 20 samt WesternHytte-Plus+ 12 og 14, samt Feriehus D.

Bemærk! Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage er man ved reservation sikret minimum den hyttetype, man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer, der fremgår af bekræftelsen. Forbrug afregnes med kr. 5,50,- pr. kwh.

 

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. 

Klik her for at se vores Standardlejebetingelser (åbner pdf)