Idé og koncept

“Ferie med højt til loftet”

Ferien er for mange en tid, hvor familien skal hygge sig, have “batterierne fyldt op” og bringe gode ferieminder med hjem. Ferien er et af årets højdepunkter og derfor en vigtig tid. Vi kan ikke sørge for, at I får en god ferie, men vi kan tilbyde rammerne for en god ferie.

Vi arbejder med konceptet “Ferie med højt til loftet”, og det går i grove træk ud på at undgå for mange mærkelige regler, bare for reglernes skyld. – Meget kan lade sig gøre, blot det ikke ødelægger noget for andre eller forstyrrer andre unødvendigt.

Det er altså ikke noget problem, at en gruppe på 8 unge sidder og snakker frem til kl. 4 om natten, blot det foregår i “Western City”, og at de er helt rolige, når de går ned til deres campingvogn eller hytte….. Der er ingen grund til, at det ikke skulle kunne lade sig gøre, og det er med til at give de 8 unge nogle helt uforglemmelige ferieminder, fra de lyse nætters tid, med hjem i bagagen.

Det er tværtimod et problem, hvis naboen har besluttet sig for, at der skal være fest i forteltet, og at festen skal først slutte kl. 3 om natten. – Det er ikke OK, for det ødelægger andres ferie….. Gå ned i “Western City” og hold jeres fest og vær super-stille, når I går hjem.

“Vi skaber rammerne – Andre fylder dem ud”

Vi tilbyder ikke “Gøgl og karruseller”. – Vi forsøger at skabe gode rammer, og så lade gæsterne fylde rammerne ud.

Vi værdsætter selv traditionel camping, men det skal være tidssvarende. Vi værdsætter anderledes oplevelser, uden “gøgl og karruseller”, og hvor oplevelsen ikke nødvendigvis er “garanteret” på forhånd, men kan forandre sig på grund af vejret, m.m… Det er ud fra de principper, vi arbejder, og så arbejder vi ud fra hovedprincippet om, at “Vi skaber rammerne – Andre fylder dem ud”.

Det kræver lidt mere af os som værter, men vi kan se, at det virker, og vi får det bekræftet hvert eneste år….. Når Mor og Far har en god ferie, ja så har ungerne det også. – Og dette til trods for at der ikke findes pool, overdækket legeland eller lignende. – Det er altså ikke hver eneste gang, at der er behov for “Det store udtræk” i form af pool, legelande, bowling- og minigolfbaner. Nogle gange er det sundt med noget andet. Og så gør det ikke noget, at man er sammen om oplevelserne. Der er intet galt med “Det store udtræk”, og det er også fedt en gang imellem, men det er ikke nødvendigvis dét, der giver en uforglemmelig ferie… Måske ovenikøbet tværtimod 😉