Præriehytter

PrærieHytterne er på 23 kvm., inkl. 7 kvm. delvist overdækket terrasse med bord-/bænkesæt, og der er fin plads til 3-5 personer i hytten.

Hyggelig og traditionel campinghytte til en dejlig hytteferie. Hytterne er indrettet i ét rum og indeholder dobbeltseng, køjeseng med 2 sovepladser og en sovebriks, der også benyttes i forbindelse med spisekrogen. Dobbeltsengen og køjesengen er adskilt af en skillevæg.

Herudover er der spisekrog, lille køkkenniche med kogeplader, kaffemaskine, køleskab, gryde, potte og pande samt service til 5 personer.

Der er dyner og puder til 5 personer. – Ophold for 5 personer er inkluderet i alle vores hyttepriser. – PrærieHytterne er opført i år 2000.

Bemærk venligst, at alle vore hytter er røgfri. Strøm betales efter måler og afregnes med kr. 3,75,- pr. kwh.

Husdyr

I alle udlejningsenheder er det tilladt at medbringe op til 2 små husdyr (max 12 kg). Husdyrets vægt vurderes ud fra racens normalvægt. Pris for hund i hytter er kr. 44,- pr. døgn pr. hund.

Det er kun muligt at medtage større husdyr i nogle af PrærieHytterne. Her henvises til de udvalgte PrærieHytter nr. 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Små husdyr er altså tilladt i alle hytter og huse, men må ikke efterlades i lejemålet, ligesom møbler og senge ikke må benyttes af husdyr.

Rabat i lavsæson

Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20%, og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

  • Højtider: Bededagene, Himmelfart & Pinse

Vore PrærieHytter er hytte nr. 1, 2, 3, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 34, 35, 36, 37 og 38.

Se placering på pladskort eller se mere via Onlinebooking

Klik her for at se Inventarliste, PrærieHytter (åbner pdf)

Klik her for at se Standardlejebetingelser (åbner pdf)

Klik her for at se Betingelser for afbestillingsbeskyttelse (åbner pdf)

Bemærk! Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage er man ved reservation sikret minimum den hyttetype, man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer, der fremgår af bekræftelsen.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.