Western Hytter

WesternHytterne er på 32 kvm., inkl. 7 kvm. overdækket terrasse med bord-/bænkesæt, og der er plads til 4-6 personer i hytten.

Nyere campinghytte fra 2011. En rigtig dejlig ramme om familiens hytteferie. Hytterne er indrettet med 2 separate soverum med 170 cm. brede dobbeltsenge.
I opholdsrummet er der fjernsyn, spisekrog, lille køkkenniche med kogeplader, kaffemaskine, køle-/fryseskab, ovn, mikrobølgeovn, gryde, potte, pande og service til 6 personer. Fra opholdsrummet er der opgang til pragtfuld hems på 5 kvm. Der er 2 sovepladser i hvert af dobbeltværelserne og 2 sovepladser på hems, og der er dyner og puder til 5 personer. Ophold for 5 personer er inkluderet i alle vores hyttepriser.

WesternHytterne er opført i 2011 af dygtige lokale håndværkere, og med et materialevalg så de fremstår i gedigen kvalitet. I alt 37 kvm. velindrettet og funktionel feriebolig, hvor familien finder gode og hyggelige rammer for ferien.

WesternHytterne er opført, så de samtidig kan danne den perfekte ramme for 2 vennepar på tur, da værelserne er ens i størrelse og indretning, hvorved “køjesengs-dilemmaet” undgås, og der er derfor gode sovepladser til alle.

Bemærk venligst at alle vore hytter er røgfri. Strøm betales efter måler og afregnes med kr. 3,75,- pr. kwh. OBS: Der skal medbringes CI+ modul, hvis man medbringer sit Boxer-kort.

Husdyr

I alle udlejningsenheder er det tilladt at medbringe op til 2 små husdyr (max 12 kg). Husdyrets vægt vurderes ud fra racens normalvægt. Pris for hund i hytter er kr. 44,- pr. døgn pr. hund.

Det er kun muligt at medtage større husdyr i nogle af PrærieHytterne. Her henvises til de udvalgte PrærieHytter: nr. 24, 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

Små husdyr er altså tilladt i alle hytter og huse, men må ikke efterlades i lejemålet, ligesom møbler og senge ikke må benyttes af husdyr.

Rabat i lavsæson

Udenfor højsæson og højtider vil der normalt kunne opnås en rabat på 20%, og i visse perioder endnu mere. – Tjek onlinebookingen eller ring 54 94 61 00.

  • Højsæson: 27. juni 2020  – 9. August 2020
  • Højtider: Bededagene, Himmelfart & Pinse

Vore WesternHytter er hytte nr. 4, 6, 8,  9, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 21, 23 og 25.

Se placering på pladskort eller se mere via Onlinebooking

Klik her for at se Inventarliste, WesternHytter (åbner pdf)

Klik her for at se Standardlejebetingelser (åbner pdf)

Klik her for at se Betingelser for afbestillingsbeskyttelse (åbner pdf)

Bemærk! Ankomst efter kl. 14 – Afrejse før kl. 11.00

Ved korttidsleje på lejeperioder på 6 eller færre dage er man ved reservation sikret minimum den hyttetype, man har booket, men ikke nødvendigvis netop det specifikke hyttenummer, der fremgår af bekræftelsen. Forbrug afregnes med kr. 3,75,- pr. kwh.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.